2011. február 11., péntek

...hogy mindenki tudjon róla!

A CITROM 10 000 szer erősebb, mint a KEMOTERÁPIA
LEMONS are 10 000 times STRONGER than CHEMOTHERAPY

A görög mitológia méltán nevezte aranyalmának a virágzó narancsfa termését, amelyet Gaia, a föld istene nászajándékként adott Zeusznak és Hérának. A citrusfélék több ezer éves története több tucat ízletes, különleges, vitamindús és mégis kalóriaszegény gyümölcsről mesél.
Egy kis citrustörténelem

Citrom A citrusféléket több ezer éve ismerik és termesztik Ázsiában, ám mai, ismertebb fajtái csak a XVI. század körül jelentek meg Európában. Az ókori természettudósok számos betegség gyógyszereként használták a savanyú gyümölcs levét, így mérgezésre, vízhajtásra, megfázás és a láz okozta kellemetlen közérzet megszüntetésére, sebek fertőtlenítésére és összehúzására, légzőszervi panaszok enyhítésére, leégés ellen és bőrápolásra, valamint a csuklás megszüntetésére.
Napjainkra a citrom nemcsak kedvelt gyümölcsként, hanem fontos ételízesítőként is használatos. Rendkívüli immunerősítő hatásának köszönhetően közkedvelt természetes gyógyszer, szépítőszer, illat-alapanyag, amelyet nemcsak kozmetikumokban, de számos tisztítószerben is felhasználnak.

Véd a rák ellen, megöli a vírusokat és még finom is!


A citromot leginkább ízesítésre használjuk, pedig gyógyszerként nagyobb mennyiségre van belőle szükség. Az emberi test nem állítja elő a C-vitamint, és nem is tárolja, a sejtek számára azonban elengedhetetlen alkotóelem. Fogyasztását nem szabad túlzásba vinni, mert hasmenést okozhat, különösen kisgyereknél.

A citrom az egyik leghatásosabb vírusölő, kitűnő szer a megfázás ellen. Bioflavon tartalma révén vértisztító hatása van, valamint véredény regeneráló tevékenységre is képes. Germánium tartalma rákellenes hatást gyakorol. Kísérletek és tapasztalatok is bebizonyították, hogy a C-vitamin nemcsak a rákos és daganatos betegségek elleni harcban kitűnő fegyver, de ajánlatos fogyasztani szinte bármely gyógyszer társaságában.

Gyomorégés esetén egy fél pohár citromos víz segíthet a rossz érzés leküzdésében. Evés után egy-két órával fogyaszthatunk még citromos vizet, cukor nélkül, hogy segítsünk kitisztítani a gyomrot és beleket. Gyomorfájás esetén a citrom baktériumölő tulajdonsága átsegíthet ezen a rosszulléten. Egy kevés vízzel, cukor nélkül ajánlott fogyasztani. A reuma a többi érrendszeri betegséggel együtt szinte minden esetben a helytelen táplálkozás következménye: a keményítő és a fehérje lerakódást okoz az erekben és a csuklókban. Idővel kialakulhat az allergia a különféle ételekre, amelyek fogyasztása után fellángol a fájdalom. Mindez diétával helyrehozható, az érrendszeri betegségek vértisztítással legyőzhetők. Ehhez segít hozzá a citromlé.
Az erekben is észrevétlenül történik a zsír- és más anyagok lerakódása, ami ha nem figyelünk oda, a vérnyomást is emelheti. Idővel a lerakódás nagyon megviseli az artériákat. Ezen az állapoton is segíthetünk, ha gyakran fogyasztunk citromot. Természetesen az étrenden kell elsősorban változtatni.


A következőket freemailen kaptam. Döntsd el, mennyi a tudományos alapja, van-e egyáltalán tudományos alapja.
Úgy döntöttem, megosztom veletek ezt az infót.

Egy nemrégiben végzett felmérés szerint C-vitaminból a megfelelő mennyiség napi 250, de egyes nézetek szerint 500 milligramm. Ennyi már látványosan csökkenti a rákos megbetegedések, a szív- és érrendszeri problémák, vagyis a halálozás kockázatát. Ugyanakkor korlátlanul fogyaszthatjuk a túladagolás veszélye nélkül, mert a felesleget szervezetünk egyszerűen kiüríti. Ha valaki vérszegény, vagy sok alkoholt fogyaszt, dohányzik, szennyezett levegőjű városban, illetve stresszes életet él, tanácsos az adagot 1000 milligrammra növelni. Szent-Györgyi Albert szerint nem is vitaminként, hanem élelmiszerként kellene fogyasztani. Szent-Györgyi naponta 1000 milligramm C-vitamint evett 84 éves koráig. Akkor tüdőgyulladást kapott, s az adagot 8000 milligrammra emelte, így hamarosan felépült. A kétszeres Nobel-díjas Linus Pauling napi adagja 10 000 milligramm volt – 94 évig élt.
100 gramm citrom 45 milligramm C-vitamint és 60 milligramm B1-vitamint tartalmaz.  A B1-vitamin számos életműködés szabályozását befolyásolja, ilyen például: a szénhidrátégetés, az alkohol lebontása, az izmok és az idegek működése, de csökkenti a fájdalmakat, és javítja a tanulási képességet is. A citrom bőséges mennyiségben tartalmaz citromsavat, amely kettős hatással van szervezetünkre: a felesleges bomlástermékeket oldja, így elősegíti a testünkből való kiürülését, ugyanakkor regeneráló hatású, az immunrendszerünk aktiválója. A citrom a levében lévő természetes anyagok miatt segít a láz csillapításában, és gátolja a vírusok szaporodását. A hígítatlan citromlé a legjobb gyulladáscsökkentő gargalizálószer torokfájás esetén. Laboratóriumi vizsgálatok eredményei szerint a citrom a benne lévő bioflavin miatt vértisztító hatású, germániumtartalma rákellenes hatást gyakorol, emellett természetes koleszterincsökkentő, és segíti a zsírok emésztését.

http://www.eletestudomany.hu/content/roviden_20081114_Elet_mod___a_citrom



Vágj fel citromot, és add oda a gyerekeknek, hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletet, ezzel is megelőzheted a rákot. Ha valakit ismersz, aki ezt még nem tudja, kérlek, hogy küldd el nekik,  mert egy óriási szívességet teszel nekik azzal, hogy tudatod velük ezt.


A Citrom "Citrus"  csodálatos , MEGÖLI A RÁKSEJTEKET, 10 000 -szer ERŐSEBB, MINT A KEMOTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???


Azért, mert a laboratóriumok , amelyek érdekeltek egy szintetikus verzió elkészítésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik,nem beszélnek a természetes gyógymódokról. Te most úgy segíthetsz az embertársaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a "valódi citromlé" (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes, és NEM termeli  a  kemoterápiai mellékhatásokat.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁKTÍPUSOK ELLEN !!!
BAKTÉRIUM-,VÍRUSÖLŐ HATÁSA KÖZISMERT. JÓ A GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA. DEPRESSZIÓ ELLEN,  STRESSZ ELLEN HATÁSOS: A CITROM 10 000 -szer jobb, mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemoterápiában, ami meglassítja a növekedést a rákcellákban.  Ez a CITROMkivonat terápia, nemcsak  megöli a rosszindulatú rákcellákat, de NEM BEFOLYÁSOLJA AZ EGÉSZSÉGES CELLÁKAT.


Institute of Health Sciences, 819 N. L.L.C. Cause Street, Baltimore, MD 1201

Fordította angolból:
Ifj. Balla Ferenc
Melbourne-Ausztrália

7 megjegyzés:

georgina írta...

Köszönöm,hogy ezt megosztottad velünk,én iszom!

online-lehetőségek írta...

Köszönet érte ez nagyon hasznos!

carpe diem írta...

Szent-Györgyi Albert tudott valamit! :))

Lili írta...

Köszönöm ezt a nagyon érdekes ismertetőt.

MJ írta...

Most olvastam két szem hazánkban termett citromról. Darabonként gyerekfej nagyságúak, 1.4 kilósak!

Emi írta...

Tényleg csodaszer a citrom. Örülök, hogy ennyi hasznosat megtudtam még róla. Biztos, hogy még többet fogok enni!

carpe diem írta...

Kedves MJ ! Erről a csodacitromról ma én is hallottam a Híradóban!:))